Μια νέα Λεωφόρος της Τέχνης , η bulevΑrt, φωταγωγήθηκε με σκοπό να προωθήσει το έργο εμπνευσμένων ανθρώπων. Μία ομάδα φιλότεχνων, φιλόμουσων και εραστών της ποίησης που αναζητά την ουσία και την κατανόηση της ζωής πέρα από εθνικά ή πολιτιστικά όρια. Άνθρωποι ταγμένοι στην Τέχνη τους, φιλοδοξούν να μας παρασύρουν σε μία δίνη χρωμάτων, υλικών και σχημάτων… εκεί που τίποτα δεν υπόκειται σε συγκρίσεις… εκεί όπου οι αισθήσεις μπερδεύονται και  απελευθερώνουν την ψυχή. Η Τέχνη δεν έχει λόγια, δεν έχει όρια… αποτελεί το ίδιο το μυστήριο της ζωής.

Απλές ή περίπλοκες μορφές με ζωηρά χρώματα ή αδρές γραμμές, γλυπτά που κυριεύουν τον νου και την ψυχή εστιάζουν στις ομορφιές και τις αγριότητες του παρελθόντος ή του παρόντος. Παρουσίες που φέρουν ψυχή και ιστορία μέσα τους, σας καλούν να κοσμήσουν τα σπίτια και τις ζωές σας.

Ο πιθανός αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας και άμεσα να του σταλεί το έργο για το οποίο ενδιαφέρεται. Η bulevArt μόλις λάβει το ποσό, την ίδια κιόλας μέρα αναλαμβάνει να στείλει το έργο τέχνης ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη.
el
Send this to a friend